ingaisolaMin gode venninne Inga Dalsegg – en flott støttespiller på veien ned!

10 uker etter operasjon: Vektnedgang 18 (!!!) kilo!

Ett eller annet skjedde så definitivt da jeg begynte å erstatte brødmåltider med shake/ måltidsbarer. (Ikke alle. Jeg går ikke på pulverkur, bare tar en shake til frokost og en proteinbar som snacks i løpet av dagen) Jeg tror kalorinivået er omtrent det samme, men det er vel rett og slett mer protein og mindre usunne karbohydrater… Jeg viser bare til resultatet jeg: Vektnåla skjøt fart, og det i riktig retning!

Nå har jeg min eneste ferieuke denne sommeren… Hjemme i hjembygda. Og det slo meg idet jeg svingte av på Oppdal og rullet nedover mot Sunndal, at, fanken hvor vakkert det er der jeg kommer fra. Ikke et vondt ord om Østlandet, men det ER bare ikke like vilt, skjønt og frodig som her. Det eneste som manglet var at kavaleren ble med, ellers er jeg blitt både solbrent og bortskjemt…

Det ble tid til et todagersopphold hos min kjære venninne Inga Dalsegg også. Og jeg fikk det i grunnen bevist hvor god venninne hun egentlig er: Hun hadde lagt seg i selen og serverte den sunneste OG sprekeste maten jeg noensinne har spist; RawFood-suppe, gulrotbrød og salat som vi mesket oss med. Oppskrifter følger i eget innlegg… 

Jeg har liksom hatt en tanke om at en grønnsakssuppe som består av moste, rå grønnsaker og urter – og spises kald, neppe kan være godt. Jeg skal love deg jeg tok feil!! “Try everything once”, som de sier, og jeg lover deg: Har du laget Ingas herlige RawFood-suppe EN gang, så blir det ikke den siste heller. Prinsippet om RawFood har jeg vært inne på tidligere her på bloggen, og poenget er altså at maten, som er levende og frisk, IKKE varmebehandles. Den tas ikke livet av før du spiser den, altså, og har alle vitaminer og næringsstoffer i behold. Og så mye som jeg spiste av den suppa til lunsj, middag og kvelds tror jeg at jeg må ha blitt temmelig sunn!

Vondt gjorde den meg iallefall ikke- for i dag når jeg gikk på vekta fikk jeg meg en overaskelse. Nå har jeg gått ned hele atten kilo! Klart det hjelper på vektnedgangen og på formen at man “hjelper til” og er så flink man klarer!! Og når det er så sunt det man får i seg så kan man spise NOK! Stor nok mengde, og slippe og gå sulten. En slankekur der man må sulte seg vil ikke holde, iallefall ikke etter min erfaring.

Så nå er jeg optimistisk og glad, og skal nyte de to siste dagene her fullt ut før jeg skal hjem og tilbake på jobb.

 

NB:  Inga Dalsegg er kunstner, og en meget dyktig sådan også. Se hennes bilder på www.ingadalsegg.com.  Snart i et galleri nær deg!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende