Det virker som at jeg etter operasjonen er blitt mye mer følsom for usunn mat, altså tåler usunn mat dårligere. Nå har jeg jo spist rimelig “sunt” fram til nå, altså ikke mye ferdigmat og junk, så har ikke hatt noe særlig plager. Men nå hadde jeg et par dager omkring helgeslutt som ikke var bra ernæringsmessig i det hele tatt.

På søndagen var vi inviterte til avdelingslederen min på Blaafarveværket hvor jeg jobber i sommer, og det var jeg som sto for maten; jeg hadde laget hele fire typer salat: Gresk tomatsalat, tunfisksalat med egg, kyllingsalat med ris og parmesan, og pastasalat med skinke. “Salat” høres jo så sunt ut, men her var det full pakke med hvit ris, hvit pasta, brød til, selvfølgelig, og så dressinger. Jeg spiste nokså mye.

Og etterpå kom KAKEN. Deilig sukkerbrød med krem, gele og bringebær. Jeg spiste et halvt stykke og toppet det hele med et glass hvitvin.

Dagen etter følte jeg meg fyllesyk. Ikke på grunn av vinglasset, gjetter jeg, men av all den gufne maten som kroppen min ikke vil ha! Hodepine, slapp og uggen. Det verste er at jeg fulgte på dagen etter med masse lightbrus, brødblings på vei til KISS-konsert, og hamburger(!!!) etterpå. Nei, jeg fikk selvsagt ikke i meg hele men alikevel.

Kan ikke huske at jeg ble i så ekkel form tidligere. Eller var jeg i ekkel form hele tiden, slik at jeg har glemt hvordan det var?

Heldigvis har jeg nå da funnet denne livredderen min da. Har akkurat drukket en superdeilig tropisk shake med en halv banan oppi. Deilig metthet og stabilt og godt energinivå. Skal sørge for å ha noe i veska så jeg ikke faller for den ekle burgeren igjen…!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende