Pusen min fornøyd med nytt bosted

Pusen min fornøyd med nytt bosted

 

Ganske nøyaktig to måneder etter operasjon, vektnedgang 14 kilo.

 

I går kveld ble jeg invitert på helseforedrag med tema blodsukker. Det var veldig bra, veldig motiverende, og for å si det på godt norsk: “It made sense”!!  Dette her blir da kort sagt et innlegg i Fedons ånd… Hvorfor har jeg ikke fætta pointet før?

Hvorfor er stabilt blodsukker viktig? Foredragsholderen kom med et utrolig gjenkjennelig og viktig eksempel: Husker dere skoledagene deres? Hvor (jeg vil tro dette gjelder for de fleste, og ihvertfall for meg. Mange har helt sikkert unger som de kan se dette her på i dag) man enten hoppet over frokosten, eller spiste noen kjappe karbohydrater som lot blodsukkeret fly opp og smelle rett i golvet igjen rett etterpå. Midt uti andre time ble man urolig, trøtt, rastløs og ukonsentrert (og fikk selvfølgelig masse kjeft for at man ikke satt rolig). Helt til store fri, da spiste man igjen et par brødskiver eller en yoghurt med masse sukker i, – og karusellen gjentok seg på nytt…

Så DET er et flott argument for lavkarbo-kosthold. Jeg er mer enn gjerne prøvekanin, og tester det. Var også ute etter noe som kunne sette fart i vekttapet, synes dette går for tregt. Stabilt blodsukker hjelper på fettforbrenningen også.

Hittil har de fleste mpltidene mine etter operasjonen bestått av knekkebrød eller brødskive med sunt pålegg (og så middag med fokus på proteiner)… Men til sammen blir dette FOR mye karbo! Kjøper inn rugbrød (sånn ORDENTLIG grovt) nå, samt en del Herbalife-produkter. Herbalifen har i tillegg alle vitaminer og mineraler i seg, så det er et godt kosttilskudd. Har kjøpt grønn te også, med sitronsmak.

Hvis jeg virker litt hjernevasket nå, stemmer nok det bra. Men jeg er selvfølgelig passelig sunt kritisk, vil bare ikke la det være uprøvd! Kan jo nevne at Børge Ousland brukte Herbalife da han var på sine ekstremturer, og at Fc Barcelona bruker dem som næringseksperter og hovedsponsorer. I tillegg har en av sjefsforskerne i Herbalife nobelprisen i hjertemedisin. Skadelig kan det ikke være da?

Rapporter følger!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende