Sommer i vinduskarmen på kjøkkenet med syrin og pelargonia

Sommer i vinduskarmen på kjøkkenet med syrin og pelargonia

I dag skjedde det noe merkelig. På kjøpesenteret her vi har flyttet (nå er det ganske nøyaktig en måned siden flyttingen) finnes det et sånt lite helsesenter, de selger kosttilskudd, gir gratis kroppsanalyse og slike ting. Hver gang jeg har vært i nærheten har det vært stengt og med gitterporten nede, men i dag var det en hyggelig dame der. Jeg var tøff i trynet og slang innom. “Hva er det som foregår her da,” spurte jeg kjekt. Joda, der var det mulighet til å få samtaler om helse, råd, oppfølging og kroppsanalyse. Jeg slo til.
Kanskje dere har prøvd sånn kroppsanalyse før? Du går på det som ser ut som en vanlig badevekt, men den ikke bare veier deg, den måler fettprosent, vannprosent, beinvekt, muskelmasse og gudene vet hva. Jeg var litt nervøs, fortsatt føles det noe skammelig å veie seg foran noen, men damen var så åpen, forståelsesfull og hyggelig at det gikk helt fint.
Kjempespennende!!! Og hva enda bedre er, jeg skal få ukentlig oppfølging, komme tilbake og bli målt hver onsdag. Kjempemessig motivasjon for meg, virkelig noe jeg føler jeg trenger.
Så hva var så merkelig med det?
Jo, damen spurte blant annet hvor jeg bodde. Og det forklarte jeg jo, og sa navnet på husverten min, eller rettere sagt husvertinnen. Så viser det seg – tro det eller ei - at damen er MOREN til husverten min, og til alt overmål for ikke lenge flyttet UT av samme hus som jeg bor i nå!! Tilfeldighet eller skjebnemøte? Et positivt møte var det i allefall, og jeg er sikker på at hun vil gi meg god drahjelp på veien ned!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende