Det var en kompis som minnet meg på det rett før jeg flytta: “Neimen skal du flytte og bli samboer? GRATULERER, det er jo FANTASTISK!!” Hm, tenkte jeg. Ja, det er det jo. Merkelig hvordan man glemmer å glede seg over ting midt oppi kaostanker om hvordan man skal få dekket flyttebil og husleie, hvordan man skal bli ferdig med vasking og pakking, melde flytting, adresseforandring, ordne med strøm, internett og tv.

Men det ER fantastisk- jeg er under samme tak som Kavaleren, og prøver å forstå at dette her er faktisk permanent, jeg er ikke på besøk hos han, jeg har flytta hit, til det lille huset på prærien et sted nede på østlandet. Deilig å kunne legge seg sammen og stå opp sammen, handle og lage mat sammen, og sitte tett i sofaen om kvelden. Og så er det ingen nedtelling til at jeg skal reise. For det skal jeg ikke!

Det interessante er at jeg så lenge jeg har hatt noen bevisste tanker om hvor jeg skulle bosette meg, så har det vært egentlig hvor som helst i landet, bare ikke østlandet. Er det ikke snålt? Jeg kunne bodd på kysten i Nord-Norge, Trondheim, Molde, Stavanger -eller i utlandet for den del, bare ikke det sentrale østland. Så havnet jeg her likevel. Vel, sentralt og sentralt! Når jeg ser ut av vinduene ser jeg åser, åkrer, gårder og himmel i alle retninger. Overbefolket er det iallefall ikke i dette området. Det er fredelig og idyllisk. Kavaleren blir med meg og går turer langs grusveiene, med katten på slep, han vil ikke gå glipp av noe.

I dag skal jeg på noe bli kjent- opplegg på nye jobben, det blir spennende. Gruer meg litt, slik jeg alltid gjør før jeg begynner i ny jobb. De siste par årene har ikke vært særlig stabile på jobbfronten. For få timer i en jobb gjorde at jeg byttet, bare for å bli permittert etter få måneder. Nå har jeg vært permittert i nesten fem måneder, og har brukt tida på skriving. Kanskje er det lov å håpe at det vil gi avkastning etter hvert?  Jobben jeg skal inn i nå er som utstillingsguide. Jobbe med kunst er ikke det dummeste, håper jeg!

Skal innom Kavalerens søster i dag og håper å få postet dette da, så blogges vi igjen så snart jeg har fått internett hjemme i huset på prærien.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende