Det blir mye vann når all snøen skal vekk

Det blir mye vann når all snøen skal vekk

Nesten 3 uker etter operasjon. Nedgang 9 kilo.

Det blir mye vann når all snøen skal vekk, og det blir sannelig mange tårer når alt fettet skal vekk også. Jeg er bare så utrolig følsom for tida! Tåler ikkeno. Ikke det at jeg har noe imot å gråte. Gråt er deilig, positivt, rensende, det er bare at det er ikke så fordervelig passende alltid. Ihvertfall ikke sosialt sett.

Vekta har stått bortimot stille lenge. Den har knapt nok beveget seg siden jeg kom hjem fra Kavaleren for en og en halv uke siden. Jeg VISSTE jo at man kommer til disse platåene hvor vekten står stille, jeg trodde bare ikke det skulle skje så fort.

Så de negative tankene tar tak i meg. Jeg tenker at “Godt gjort. Jeg er den eneste i verden dette ikke hjelper på”. Hva gjør jeg for noe feil da? Som ikke klarer DETTE en gang? Heldigvis skal jeg ut og gå tur igjen nå, det gjør ting bedre. Ihvertfall samvittigheten. Lindrer litt. Pretty much, akkurat nå føler jeg såååå mye frustrasjon over at “Jeg er operert men ingen ting er forandret”.

Typisk nok er denne første våren i resten av mitt liv den kaldeste og seneste på lenge. I dag våknet vi til et tykt lag nysnø. Mamma har stilt opp for meg i dag, hjulpet meg å vaske ut i det lille, koselige huset jeg har leid. Er ikke det egentlig en litt flott synkronisitet eller sånn sammenfallende hendelse, at jeg skal inn i et nytt hus, nytt forhold, ny livssituasjon og ny jobb samtidig med at jeg skal få ny jobb?

Takk og lov at jeg har bloggen ihvertfall, så jeg kan slippe ut negativiteten her og ikke i fleisen på familie og venner ;)

I morgen skal jeg være med en god venn på sykehuset. Jeg hater sykehus, men er veldig glad i vennen min, og etter å ha hatt med Kavaleren til Namsos, vet jeg hvor godt det er å ha noen. Ta vare på hverandre, så blogges vi snart.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende