Badevekta- venn eller fiende?

Badevekta- venn eller fiende?

Dag 9 på lavkalorikur. Nedgang 3,5 kilo

Jeg går ned. Men går jeg ned nok? Er veldig nervøs for det. Tross alt er det farlig å operere dersom ikke levera har krympa nok. Men jeg gjør jo det jeg skal- lever på under 900 kalorier om dagen. Så da får vi håpe at de har peiling – at alt er som det skal være.

Humør og energinivå går fortsatt opp og ned. I dag har ihvertfall vært en sånn plussminus-dag. Plussen var at jeg fikk være med fetter Endre på bytur- timene går fortere og får tenkt på noe annet. Minusen var at det ble vanskelig å få i seg nok nutrilett når jeg var hjemmefra så mange timer, så var rimelig gåen da jeg kom. Ellers så har jeg de siste dagene spist bare nutrilett, har kuttet den grønnsakssuppa som jeg var så innmari avhengig av i starten. Ikke av prinsippmessige årsaker egentlig, mer slik at det behovet nærmest forsvant etter hvert som jeg ble vant til nutriletten.

Ellers så renner det over av gode nyheter her: Jeg har fått telefon om at jeg har fått jobb på østlandet (dit jeg skal flytte i løpet av den kommende måneden), Kavaleren har kontroll på sin flytteprosess og får kommet oppover for å følge meg til sykehuset. Så kjempedigg.

Angsten for å operere/ legges i narkose er der fortsatt. Intens. Men- for å prøve å vri den også til noe positivt, så handler jo det om instinkter. The countdown continues.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende