Jeg fikk post fra Helse Nord-Trøndelag i dag. Allerede!! Jeg var litt usikker på hva dette her kunne være for noe… Trodde det var for tidlig til at det kunne være innkalling til noe som helst. Men nei da…

Jeg er blitt innkalt til pre-operativ dag allerede 27. januar, og jeg håper jo inderlig at det skal bety at også operasjonen er rett rundt hjørnet eller så. Med “rett rundt hjørnet” mener jeg selvsagt noe slikt som “innen noen få måneder”, for det første er det (utvilsomt) snakk om et tungrodd og tregt system- for det andre går tiden rasende fort… For meg er det helt utrolig at det er godt over ett år siden jeg ble henvist, og jeg regner med at etter operasjonen vil jeg si det samme som de andre eks-tjukkasene jeg kjenner- At ventetiden gikk så fort..! Selv om jeg nå er utålmodig, vet jeg at plutselig vil dagen være der.

Dette her blir spennende! Lurer veldig på om jeg treffer igjen de samme folkene som ved utredninga, spesielt var det en jente jeg snakket med som jeg håper å bli bedre kjent med. Håper at hun også gikk glatt gjennom utredninga, og at vi treffes på forkurset i slutten av måneden.

Det er mindre enn tre uker til det!

Nå er det sprengkulde her på Nordmøre, og såvidt jeg skjønner er det likt over store deler av landet. Har vært ute litt i dag, med superundertøy og lag på lag på lag med klær. Men jeg håper det snart blir litt mildere og finere, slik at jeg kan ut og gå fine turer med hund og fotoapparat, uten å frykte lungebetennelse!

So long!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende