Vi tar den NAV-biten først:

Jeg er forbandet! Jeg ventet i ukesvis på å få sykepengene mine fra NAV. Jeg skal kanskje ikke klage, jeg har hørt om folk som har ventet i flere måneder, og tenk på de sultne barna i Afrika som ikke får sykepenger fra NAV i det hele tatt, men- for meg føltes det nå uansett ganske forferdelig å stå der uten penger i det hele tatt, og til slutt ikke en gang være i stand til hverken å kjøre til NAV-kontoret (ikke penger til bensin) eller ta en telefon dit og høre (koster penger det også…) …

Nå har jeg FÅTT pengene mine, så nå burde jeg vel være fornøyd? Å langt der ifra. Jeg er faktisk svært misfornøyd med hvordan de har behandlet saken min. Jeg har vært innom der minst et par ganger i uka og spurt etter sykepengene mine. De har hevdet at de ikke har fått de nødvendige opplysningene for å utbetale.

Jeg purrer på arbeidgiver, arbeidsgiver forteller hun har sendt det. Hmmm!

Jeg møter opp på NAV med inntekts- og skatteopplysninger I HÅNDA, det gikk ikke, siden de ikke var fylt inn i riktig SKJEMA. Hvor vanskelig kan det være? Vel, på fredag begynte jeg å grine foran skranken- mandag morgen var pengene på konto. Det var DET som skulle til, altså!!

 

Damen bak skranken fortalte stolt at hun hadde ringt regionskontoret i Molde og bedt dem kikke godt etter, og DA, mine damer og herrer, hadde de FUNNET opplysningene fra arbeidsgiver som de hevdet ikke å ha mottatt. Så DET var det de trengte å gjøre: “Se etter!” Jeg er IKKE imponert!

Ellers er jeg inne i min siste uke som “blid-dame-bak-kassa-på-kafé”. Jeg har fått meg ny jobb, blitt headhunta omtrent. Det vil si, jeg søkte ikke, de ringte meg. Skal begynne som nattevakt på hotell og turistsenter i nærheten av Sunndalsøra. Rent bortsett fra at jeg akkurat kom ut av en åtte uker lang sykemelding, passer dette meg bra. Jeg er rimelig pisse lei av å være kafédame. Grei jobb, fantastiske kolleger, men det jeg er lei av, er følgende tre ting:

*Bli plystret på som en bikkje

*Bli kisset på som ei katte

* Bli snakket til som om jeg var den personlige tjeneren til folk.

(Nei, nu til dags er det visst umulig at få kvalificeret hjelp i huset. Huff, De!)

Det der får noen annen ta seg av nå! I tillegg tror jeg det blir flott å slippe å stå på “utstilling” og bli beglodd i de tidene jeg går ned mest drastisk! Farvel til kafélivet – I’m moving on!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende