Bilde: Jeg og Tinkeren “Forell”   Bildet er tatt av Siri Kjørsvik.

Overskriften beskriver den nye taktikken: Å si ja takk til absolutt alt som har med fysisk aktivitet å gjøre.

Endre:  Blir du med å gå måneskinnstur?

Meg: Ja takk, gjerne det!

Siri: Blir du med og hjelper meg i stallen?

Meg: Ja takk, gjerne det!

Kathrine: Har du lyst til å begynne å svømme igjen?

Meg: Ja takk, gjerne det!

Siri: Blir du med å trene på “Impulse”?

Meg: Ja takk, gjerne det!

Du har antagelig skjønt tegninga. Jeg skal love deg at det føles deilig, selv om jeg (tror jeg) ikke har gått ned et eneste gram så langt. Jeg er allerede mye bedre opplagt, selv om jeg fortsatt til tider har anfall av klaustrofobi.

Klaus? Ja visst. Jeg føler innimellom at jeg er fanget i en enorm og blytung “fatsuit” og at jeg ikke får puste. I slike øyeblikket får jeg lyst til å ringe sykehuset og be dem om å legge meg inn og skjære meg opp med en gang, føler at jeg ikke klarer ett eneste døgn til inni denne saccosekken.

Det er så mangt som kan få meg til å føle meg bra eller dårlig. Ta for eksempel klær. Jeg har en bomullsjakke med hette og glidelås- egentlig er det vel mamma sin- og den er akkurat passe stor, hverken slenger eller klemmer. Den er fantastisk. Og så har vi panserjakken, den jeg har på bildet. Den er diger, den har en flenge, den er stygg, og den er tett (det vil si klam). Grusom. I den føler jeg meg ikke bare tykk, men også fattig og skitten. Skikkelig bobil-kjerring, trailertrash. Ei sånn som har for mange løshunder og villkatter. Hmmmm.

Mat har også samme effekt men veldig forskjellig ut ifra kontekst. Potetgull for eksempel: Sammen med venner til en pils på lørdag er lik kos. Potetgull alene foran tv er lik forferdelig.

Angående mat har det blitt masse salater i det siste. Skikkelige salater da, med både dressing og brød til, og med spekeskinke eller egg i, ikke det aller sunneste, men likevel sunnere enn det meste annet av middagsmat og så videre. Har fortsatt sansen for filosofien om at rå mat alltid er det beste, så en forsyning med salat om dagen er prima.

Holder motet oppe og prøver å fortrenge den lange ventetiden.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende