Jula er den tida da vi skal ha det bra alle sammen, feire og kose oss. Om vi er store eller små, skal vi alle sammen få slappe av og nyte ro og glede- hvis vi klarer, også fra slankestress og dårlig selvbilde.

Klarer du å nyte julematen – og desserten – og kaffe og kake uten å bekymre deg for hva andre synes om deg? I år klarte jeg det.

Førjulstida og julaften for meg i år har vært en sammenhengende gledesparade, hvor jeg har fått se at jeg ikke bare btyr noe, men MASSE, og for MANGE. Vennene mine og familien min er glade i meg og trives fantastisk godt i mitt selskap, så derfor bør også jeg kunne være glad i meg og respektere meg selv. Akkurat denne uka, kan vi gi slipp på selvkritikk og dårlig samvittighet, og heller bare fokusere på vennskapet, det å få kunne gi og motta.

Jeg føler meg bra, pyntet og ordnet… unnet meg både hårkur og skrubb i dusjen, fant fine matchende smykker, og nye stilige klær. Det skal jeg jammen gjøre oftere. Men jeg har vel hatt holdningen at "Når jeg bare blir slank, skal jeg unne meg en sprek frisyre og noen nye klær".

Men vi lever NÅ, små og store, og uansett om vi har planer om å bli mindre, sterkere, sprekere og slankere i fremtiden, skylder vi oss selv å ta vare på oss selv NÅ, unne oss å se bra ut NÅ, og å vite og forstå at vi er elsket akkurat som vi er, NÅ.

En riktig herlig juletid ønskes dere alle,

fra

Lostris.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende