Jeg ble tredve!

De siste dagene i tjueåra var litt sånn merkelige, vaklet mellom å være tredve og å desperat klynge meg til bare ni-og-tjue. Jeg har liksom ikke hatt noe panikk for å bli tredve før, kanskje hadde jeg ikke det nå heller. Bare følte at jeg burde hatt det.

For tiden er jeg tilbake i bygda jeg kommer fra, og også tilbake på jobb på kafeen jeg jobbet før. Det er urkoselig på "Dronninga". På pauserommet står nå en stor Gilde-kasse, med pakker fra alle, til alle. Ikke at vi er så mange, bare fire, men vi kommer godt overens, det er et fint miljø blant oss. Mesteparten av bursdagen min befant jeg meg i skytteltrafikk mellom oppvaskbenk, komfyr og disk. Det verste med å jobbe der er å vite at man hele tiden blir observert og vurdert. Overvekten har gitt meg litt tendenser til sosialangst- har helst ikke lyst til å vise meg frem. De hyggelige kollegene mine ligger som en trygg buffer ut mot verden.

Kundene var som de pleier. De hyggelige er like blide som de pleier, de grinete er like ufordragelige. Sånn går dagene i serveringsbransjen.

Det er tungt å være på jobb. Knær og ankler sier ifra om at de er overarbeidet. Jeg holder ut og sier til meg selv at aktivitet er bra. Bra for kondisen og muskulaturen!

Noen venner arrangerte bursdagslag med kake med 30 lys, hjemmebakte boller og hjemmelaget jordbærsyltetøy. Vennene mine er en velsignelse. Hilsener strømmet på fra inn og utland, tror jeg fikk noen og søtti meldinger på facebook!

Alle sånne merkedager ser jeg nå med et nytt syn og et nytt håp: Den siste bursdagen, julaften, nyttårsaften som fet, forhåpentligvis.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende