Det er vel vanlig å vente med "før"- bildene til man har et "etter" å sammenligne med, men her kommer det uansett, jeg har jo bestemt meg for å være modig og vise ansikt i denne sammenhengen, så hopper like gjerne i det.

Jeg ringte legen min i dag. Hun var litt kort, jeg følte meg plagsom og masete, men uansett kunne hun fortelle meg det som var viktigst for meg – Jeg er henvist til utredning for operasjon på sykehuset i Namsos, hvor ventetiden er omtrent ett år fra henvisning til operasjon. Fantastisk. Jeg er kommet i køen for venting.

Jeg hadde håpet det skulle gå an å ta utredningen på et privat sykehus og komme rett i operasjonskøen. Jeg KAN velge å ta utredningen et annet sted virker det som, men ventetiden må allikevel påregnes står det. Allikevel kommer jeg til å kontakte dem og spørre mere konkret og personlig, det kan iallefall ikke skade!

Mange sier allikevel at denne ventetiden er både god og nødvendig. Den er som et slags svangerskap, du forbereder deg mentalt og fysisk på det som skal komme. Det er ikke bare å "Tappe fettet av kroppen" i løpet av kort tid og så er alt bra. Ihvertfall ikke for alle.

Mest av alt kjenner jeg at jeg gleder meg enormt. Det blir lenge å vente på denne "julaften" av en operasjonsdag, men jeg smører meg med tålmodighet, og føler at det på alle måter vil være verdt det.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende