Jeg fikk for en stund siden en kommentar her på bloggen som for all del ønsket meg lykke til, så lenge det ikke var HANS penger jeg skulle bruke til Gastric Bypass, hans surt innbetalte skattekroner. Men joda, det er det. Selv om det er jeg selv som har dytta i meg all maten som nå ligger som et panser rundt hele meg, er det DU som må betale. Jeg skjønner at det virker urettferdig og irriterende.

La meg skisse opp alternativet for deg. Jeg er nå så ute av form at jeg ikke klarer å jobbe normalt. Det er ille, selvfølgelig, og min egen feil er det også, men nå er det nå engang sånn. Altså er jeg på grensen til å bli langtidssykmeldt/ uføretrygdet. Jeg er allerede i en mye dårligere betalt jobb enn vanlig, grunnet overvekten. Klarte ikke lenger den aktive jobben, nå er jeg stillesittende – og verre blir det dermed å holde vekten nede så klart.

 Jeg er allerede på grensen til å trenge sosialstøtte / uføretrygd. Egentlig, inne i denne overbelastede kroppen, finnes det en ung kvinne som elsker jobben sin, en jobb hun klarer godt og som er relativt godt betalt. Når jeg er operert, forhåpentlig om ikke alt for lenge, vil jeg kunne komme kjapt tilbake i jobb og betale inn mine gode 15000 i måneden til fellespotten.

Eller jeg kan fortsette å være her, ikke til nytte for noen, ikke få noe ut av dagene, ikke kunne gi noe til samfunnet, ikke være i stand til å hjelpe hverken meg selv eller andre. Jeg kan koste like mye som en slik operasjon, hvert eneste år. Jeg kan være en belastning, eller jeg kan være en ressurs. Hva du skal mene om det, er opp til deg, JEG vet ihvertfall hva som er rett for meg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende